Vasárnap este fellobban a remény lángja - Oros-haza Baráti Kör – Advent

Vasárnap este fellobban a remény lángja

Úgy tűnik, az időjárás kegyeibe fogad minket és hűvös, ám száraz időben gyújthatjuk meg a második gyertyát Orosháza óriás adventi koszorúján.

Fotó: Palotás Rajmund

Hétközben minden este lobogott a hit lángja az első gyertyán, amihez december 8-án csatlakozik a remény lángja is. Jó látni, hogy napközben sokan megállnak pár percre a koszorú mellett és gyönyörködnek benne, vagy éppen fotót készítenek.

Íme az idei bögre – vegyétek az Oros-haza Baráti Kör sátránál

A második gyertyagyújtásra is várunk benneteket Orosháza főterére. December 8-án, vasárnap, 16 órakor Szalkay Róbertné iskolalelkész mondja el ünnepi gondolatait, majd a Református Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tanulói adnak műsor a nagyszínpadon. Ezután a szónok átviszi a remény lángját a koszorúhoz, majd meggyújtja a második gyertyát.

Az Oros-haza Baráti Kör és a Rotary Club Orosháza tagjaiként most is várunk benneteket a sátrainknál, ahol forró teát, forralt bort és zsíroskenyeret fogyaszthattok.

Ne feledjétek, hozzatok magatokkal bögrét, hogy ne termeljük a szemetet a műanyag poharakkal. És ha úgy gondoljátok, megvehetitek az új “Orosházi Advent” feliratú bögrét is, sőt, nevezhettek a #bögreszelfi játékba is. Ezekről részleteket ide kattintva találtok.