Újra jön a #bögreszelfi és lesz új adventi bögre is - Oros-haza Baráti Kör – Advent

Újra jön a #bögreszelfi és lesz új adventi bögre is

Meg is mutatjuk nektek, milyen szép új kinézetet álmodtunk meg a 2019-es “Orosházi Advent” bögrére. December 1-jén már meg is vehetitek az első gyertyagyújtáson.

Ilyen lesz az adventi bögre 2019-ben. Vegyétek, vigyétek

Idén is figyelünk a környezetvédelemre, ezért ismét meghirdetjük a #bögreszelfi játékot. Arra kérjük az ünneplőket, hogy a vasárnapi gyertyagyújtásokra hozzanak magukkal bögrét és ebbe kérjék a teát vagy a forralt bort, ezzel is csökkentve a műanyag szemét mennyiségét.

Erre az évre új bögrét készítettünk

Ha szeretnétek, akár ebből is ihatjátok a forró nedűt a gyertyagyújtásokon. Vasárnaponként keressétek a főtéren baráti körünk sátrában.

Szelfizz a bögrével és nyerj!

Ha a bögre már ott van az egyik kézben, akkor a másikba vedd elő a telefonod, és kattints egy szelfit. Fontos, hogy rajtad kívül látszódjon a bögréd is. Persze párban, vagy akár csapatban is fotózhattok, ezt rátok bízzuk. Szelfizni nem csak a gyertyagyújtáskor lehet, hanem bármikor az adventi időszakban, a lényeg, hogy a kép az ünnepi díszben pompázó főtéren készüljön.

Ezt a fotót küldjétek el nekünk az adventoroshaza@gmail.com címre. A mailbe írjátok oda a neveteket és egy telefonszámot is!

A jól sikerült szelfiket megosztjuk majd Facebook oldalunkon is, hadd lássa a város, ti is tesztek azért, hogy Orosháza tiszta maradjon! A szerencsések pedig az adventi időszak végén Dózsa György utcai Rétesbolt utalványt is nyerhetnek.