A Follow The Flow szórakoztatja Orosházát a negyedik gyertyagyújtáson - Oros-haza Baráti Kör – Advent

A Follow The Flow szórakoztatja Orosházát a negyedik gyertyagyújtáson

Karácsony előtt egy nappal körbeér a gyertyaláng Orosháza óriás adventi koszorúján. A negyedik gyertyát a város ismert mentőse, Szilaj Izabella gyújtja majd meg, az ünnepi műsort a Vörösmarty iskola diákjai adják. Utánuk pedig jön a Follow The Flow – orosházi résztvevővel.

Fotó: Palotás Rajmund

A három gyertya természetesen hétközben is égett esténként, így bizony sűrűn cserélgetnünk kellett. De erre is fel vagyunk készülve, a tavalyi gyertyák kiválóan alkalmasak erre.

Az utolsó adventi vasárnapi ünnepi műsort a Vörösmarty Mihály Általános Iskola diákjai adják december 23-án 16 órától. Ezt követően Szilaj Izabella mentőtiszt, egészségtan tanár osztja meg ünnepi gondolatait a térre kilátogatókkal, majd ő is gyújtja meg a negyedik gyertyát a városháza előtti óriás koszorún.

Miután teljes lesz a gyertyafény, 16 órától következik az est sztárvendége, a Follow The Flow. A fiatalok körében igencsak népszerű zenekar tagjai között van Furák Péter billentyűs is, aki orosházi származású, így hazai pályán játszhat ismét.

Íme az egyik legújabb szerzeményük…

A koncert alatt az Oros-haza Baráti Kör sátránál most is kínáljuk a zsíroskenyeret (gluténmentes is lesz a DALI-ÁS Klub jóvoltából) és forró teát, a Rotary Club Orosháza pedig forralt borral vár benneteket.

Bögrét hozzatok otthonról, ne szemeteljünk feleslegesen, ráadásul aki bögrével érkezik mézeskalácsot és szaloncukrot is kap ajándékba. Tart még a #bögreszelfi játékunk is: fotózkodjatok a bögrétekkel az ünnepi főtéren, és nyerejetek vele Rétesbolt utalványokat. Részeletek itt.

Várunk tehát benneteket december 23-án 16 órától Orosháza főterén!