Harmadik gyertyagyújtás – Majsai Gáborral és vélhetően hóval - Oros-haza Baráti Kör – Advent

Harmadik gyertyagyújtás – Majsai Gáborral és vélhetően hóval

Ha az égiek is úgy akarják, fehérbe öltözött koszorún gyújtjuk meg a harmadik gyertyát. Most is várunk benneteket advent harmadik vasárnapján Orosháza főterére, írjuk a programokat.

Fotó: Palotás Rajmund

Leesett a várva várt hó, ami nagyon jó hír. Legalábbis szerintünk, hisz ilyenkor hófehér lesz a táj és ezzel együtt az ember lelke is megtisztul. Így várhatjuk hát advent harmadik vasárnapját, amin ismét jó programokat kínálunk szervezőtársainnak közösen.

December 16-án, vasárnap 16 órától az Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda tanulói indítják ünnepi műsorukkal a programok sorát. A diákok éneke és szavalata után Iványi László tiszteletbeli kanonok, a Jézus Szíve Plébánia esperes plébánosa mondja el adventi gondolatait, majd a színpadtól elvisszük a lángot a koszorúig, ahol az este sztárnvendége, Majsai Gábor gyújtja meg a harmadik gyertyát. Miután fellobbant az újabb láng, Majsai Gábort már a nagyszínpadon láthatjuk és hallhatjuk 16:30 órától.

Tovább tart a #bögreszelfi játék

Továbbra is él a felhívás, hogy érkezzetek a térre bögrével és abba kérjétek az OHBK sátornál a forró teát, a Rotary Club Orosháza sátránál pedig a forralt bort, és természetesen most is lesz zsíroskenyér, amit szívesen adunk.

Legnagyobb örömünkre többen küldtek már nekünk közös fotót a bögréjükkel. Továbbra is várjuk a főtéren készült #bögreszelfiket, az ilyen remekbeszabott képekkel nyerni is lehet. Hogy mi is ez a játék, arról ide kattintva kaptok bővebb infókat.

A sapka, sál és kesztyű elkél majd, de mi is készülünk, tűzterekkel várunk benneteket a téren, ahol fel tudtok kicsit melegedni. Gyertek minél többen, ünnepeljen együtt a város!