Jön a második gyertyagyújtás Péter Szabó Szilviával - Oros-haza Baráti Kör – Advent

Jön a második gyertyagyújtás Péter Szabó Szilviával

Tovább pörög az adventi eseménysor: december 9-én újra várunk benneteket Orosháza főterére, ahol sok jó ember ünnepelhet együtt, a jó programok adottak lesznek.

Fotó: Melega Krisztián/dronstudio.hu

Az első gyertyát december 2-án Wolf Kati énekesnő gyújtotta meg, ezzel indult az Orosházi Advent 2018 programsorozat.

A második vasárnap is lesz gyertyagyújtás, de előtte a főtéri nagyszínpadon 16 órától a Székács József Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium tanulói adnak ünnepi műsort, majd Szigethy Szilárd evangélikus iskolalelkész mond adventi köszöntőt.

Ezt követően az este sztárvendégét, Péter Szabó Szilviát kísérjük az óriás koszorúhoz, aki fellobbantja a második lángot. Amint a láng lobog, visszamegy a színpadhoz és 16:30-kor kezdődik is a Péter Szabó Szilvia akusztik.

Ilyen szép Orosházi Advent bögrét lehet venni – emléknek sem utolsó

Természetesen az OHBK sátornál most is osztjuk a zsíros kenyeret (ahogy múlt héten, a DALI-ÁS Klub jóvoltából most is lesz gluténmetes kenyér) és a forró teát, a Rotary Club Orosháza pedig forralt borral és kaláccsal vár benneteket. A Rotary sátránál adományokat is fogadnak, a nyári gellértegyházi, rászoruló gyerekeknek szervezett gyerektáborra gyűjtenek.

És ne feledjétek: érkezettek bögrével, – vagy vegyetek Orosházi Advent bögrét az Oros-haza Baráti Kör sátránál – és abba kérjétek a forró italt, ne terheljük feleslegesen a környezetet műanyag szeméttel. És ha már hoztok magatokkal, akkor szelfizzetek is a főtéren, küldjétek el az oroshaziadvent@gmail.com címre vagy töltsétek fel az Instagram oldalatokra #bogreszelfi hashtaggel, és ha szerencsések vagytok, Dózsa György utcai Rétesbolt utalványt is nyerhettek.