Janicsák Veca is énekel nekünk – íme a harmadik gyertyagyújtás programja - Oros-haza Baráti Kör – Advent

Janicsák Veca is énekel nekünk – íme a harmadik gyertyagyújtás programja

Már csak egy hét és itt a karácsony. Advent harmadik vasárnapján is sok érdekes programmal vár benneteket a főtér.

Következik a harmadik gyertya… (Fotó: Rajki Judit)

Az első és a második láng fellobbanása után december 17-én délután meggyújtjuk a harmadik gyertyát is a város óriás adventi koszorúján a főtéren. Az ünnepi gondolatokat ezúttal Halustyik Éva az Orosházi Kistérségi Egyesített Gyermekjóléti Központ és Családsegítő Szolgálat intézményvezetője mondja el, majd a Vörösmarty iskola diákjainak műsora következik. Utánuk következik a heti sztárvendég,

Janicsák Veca

2010-ben indult el az X-faktor című produkcióban, ezáltal ismerte és szerette meg a közönség.  A legjobb női énekesként a negyedik helyezést érte el.  Összesen 4 lemeze jelent meg, melyek közül dupla platina és több platina lemezzel is büszkélkedhet. Eddigi munkássága során ötször választották meg az év énekesnőjének. 2017 tavaszán Simon Kornél színésszel közösen megnyerte A Nagy Duett című TV műsort. 2017-ben új formációt hozott létre 2 vokalistával és egy DJ-vel, ezzel a formációval láthatjuk most fellépni! Íme Facebook oldala.

Természetesen most is lesz zsíroskenyér és teaosztás az OHBK sátornál, kalács és forralt bor kínálás a Rotary sátránál. Lehet korizni, nézelődni és vásárolni a karácsonyi faluban.

És továbbra is várjuk a bögrés szelfiket a főtérről, a képekkel Rétesbolt utalványt lehet majd nyerni. Részletek ide kattintva.

December 17. 16 óra (vasárnap)

Köszöntő: Halustyik Éva az Orosházi Kistérségi Egyesített Gyermekjóléti Központ és Családsegítő Szolgálat intézményvezetője
Az Orosházi Vörösmarty Mihály Általános Iskola tanulóinak műsora

16.45 óra – Janicsák Veca műsora