Jön a második gyertyagyújtás – itt a program és továbbra is várjuk a bögreszelfiket - Oros-haza Baráti Kör – Advent

Jön a második gyertyagyújtás – itt a program és továbbra is várjuk a bögreszelfiket

Már csak egy nap és itt a második adventi vasárnap. Most az evangélikus gyülekezet diákjai adnak ünnepi műsort, és a gyertyagyújtó is közülük kerül majd ki.

Fotó: Melega Krisztián

A gyertyagyújtás után azonban nem lesz még vége a programnak, igaz, most nem a főtéren folytatódik a műsor. Ne felejtsetek el bögrét hozni magatokkal, de éppen meg is vehetitek a legújabb adventi mintásat is. Jövünk a részletekkel…

Ahogy előző posztunkban is írtuk, idén újítottunk: a gyertyákat nem közéleti szereplők, hanem olyan diákok gyújtják meg, akik tanáraik szerint megérdemlik ezt az elismerést. Nem lesz ez másként a második vasárnapon sem, most egy evangélikus iskolás kisdiák lobbantja majd fel a második gyertyalángot.

#bögreszelfi – toljátok a képeket

Ahogy minden vasárnap, az Oros-haza Baráti Kör sátránál most is várunk benneteket forró teával és zsíroskenyérrel, valamint megvásárolható a 2017-es adventi bögre is. És ha már vesztek bögrét vagy eleve azzal jöttök ki a térre, szelfizzetek vele, és nyerjetek. Részletek ide kattintva.

Árvai Beáta így szelfizett a bögrével az első vasárnap. Ő már esélyes a nyereményre, ti se maradjatok le!

A Rotary Club Orosháza sátránál pedig forralt bor és foszlós kalács vár benneteket. De ha már ott jártok, dobjatok pénzt az adományládába, amivel a hátrányos helyzetű gyerekek nyári táboroztatását segítitek.

December 10. 16 óra (vasárnap)

Köszöntő: Szigethy Szilárd evangélikus iskolalelkész
A Székács József Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium tanulóinak műsora
17 óra – Kon-Tiki zenekar koncertje (Petőfi Művelődési Központ Bubik terem)

Íme egy kis ízelítő tőlük…