Íme a 2017-es adventi bögre: vegyétek, szelfizzetek vele és nyerjetek! - Oros-haza Baráti Kör – Advent

Íme a 2017-es adventi bögre: vegyétek, szelfizzetek vele és nyerjetek!

Persze nem csak az új adventi bögrével, hanem bármilyen, otthonról hozottal lehet nyerni. A lényeg, hogy ne termeljük a szemetet a műanyag poharakkal, inkább saját bögréből kortyolgassuk a forró teát vagy a forralt bort.

Íme a 2017-es bögre. Megvásárolhatjátok az OHBK sátornál a gyertyagyújtások alatt

És hogyan lehet nyerni? A titok a #bögreszelfi…

Elkészült a jubileumi, 10. városi óriás adventi koszorú, és ma este már meg is gyújtjuk rajta az első gyertyát. És mi, az Oros-haza Baráti Kör tagjai – ahogy az elmúlt 10 évben – most is kint leszünk a koszorú mellett és az ünneplőknek osztjuk a zsíros kenyeret és a forró teát, míg Rotary klubos barátaink finom kaláccsal és forralt borral várnak titeket.

Csupán annyit kérünk, hogy minden gyertyagyújtásra hozz magaddal egy bögrét – vagy vegyél nálunk Orosházi Advent feliratút – és abból kortyolgasd a forró nedűt, hogy kevesebb műanyag szemetet termeljünk.

#bögreszelfi

És ha már megittad a bort vagy a teát, szelfizz a bögréddel a főtéren, és küldd el nekünk. Nincs szükség másra, minthogy készítsetek fotót magatokról, amint bögréből kortyoljátok akár a forró teát, akár a forralt bort Orosháza főterén, és ezt a fotót küldjétek el nekünk az adventoroshaza@gmail.com címre. Szelfizni nem csak a gyertyagyújtáskor lehet, hanem bármikor az adventi időszakban, a lényeg, hogy a kép a főtéren készüljön. A mailbe írjátok oda a neveteket és egy telefonszámot is!

A jól sikerült szelfiket megosztjuk majd Facebook oldalunkon is, hadd lássa a város, ti is tesztek azért, hogy Orosháza tiszta maradjon!

A #bögreszelfi-ket a negyedik gyertyagyújtást követő hétfő, azaz december 25-e estig várjuk. Utána sorsolunk. A szerencsések Rétesbolt utalványokkal gazdagodnak, így meglesz az újévi nassolnivaló is.

A bögrés akciónk már több mint 5 éve tart, 2015-ben az OrosCafé stábja forgatott is egy kisfilmet róla. Nézzétek meg, és kapjatok kedvet a #bögreszelfi-hez.