Szürke és pink – ilyen szalagok kerülnek jubileumi adventi koszorúnkra - Oros-haza Baráti Kör – Advent

Szürke és pink – ilyen szalagok kerülnek jubileumi adventi koszorúnkra

A többség úgy döntött, hogy Orosháza hatalmas adventi koszorúja ezúttal grafitszürke és pink színekben pompázzon. Nagyszerű választás, bízunk benne, hogy örömötöket lelitek majd az idei, jubileumi koszorúban.

Találkozzunk idén is a főtéren (archív fotó: Kecskeméti Krisztina – OrosCafe)

Több mint hétszázan formáltak véleményt (köszönjük!) arról, hogy milyen színű szalagok díszítsék az idei adventi koszorút. Ennek eldöntését ugyanis – a korábbi évekhez hasonlóan – ezúttal is rátok bíztuk. Választani három színkombináció közül lehetett.

Meglehetősen szoros volt a szavazatok száma a három választási lehetőség közül, de a mérleg nyelve végül a grafitszürke és pink kombináció felé billent. Rajtunk ne múljon, ilyen színű szalagokat rendelünk, és ezekbe öltöztetjük jubileumi adventi koszorúnkat – természetesen egyéb elemekkel is díszítünk.

Igen, jól olvastad, jubileumi, ugyanis éppen tíz esztendeje, hogy felépítettük Orosháza első óriás adventi koszorúját (akkor még az Árpád-kertben), ez volt a mi ajándékunk a városnak. Lelkesedésünk azóta is töretlen, noha már új helyszínen, a város főterén gyújtjuk meg a gyertyákat advent vasárnapjain, a lényeg nem változott: szeretettel látunk mindenkit a közös ünnepvárás heteiben.