Szavazzatok és döntsetek, milyen színekben pompázzon a 2017-es adventi koszorú - Oros-haza Baráti Kör – Advent

Szavazzatok és döntsetek, milyen színekben pompázzon a 2017-es adventi koszorú

Teljesen jól bevált dolog lett az elmúlt években, hogy ezt a nagyon is fontos dolgot nem mi, a koszorú építői, hanem ti, olvasók és orosházi adventezők döntitek el.

Ilyen volt 2016-ban. Milyen lesz 2017-ben? (Fotó: Rosta Tibor)

Ezen a szokáson most sem akarunk változtatni, úgyhogy hajrá, lehet szavazni! És aki a végül befutó színekre szavaz és még szerencséje is van, nyerhet tőlünk egy Orosházi Advent 2017-es bögrét!

Tavaly a barna-arany párosítás lett a nyerő, lássuk, idén melyik színpár kapja a legtöbb szavazatot.

Mit akartok látni? Fehér és arany? Netán lila és ezüst szalagok legyenek? Vagy az elsőre kicsit vadnak tűnő grafitszürke és pink páros? Ez csak rajtatok múlik, és amit a legtöbben választotok, azt mi már rendeljük is, hogy advent első vasárnapjától vízkeresztig az a szín párosítás díszítse az óriás adventi koszorút az orosházi főtéren.

Szavazni november 20-a, hétfő estig tudtok, és mindjárt két helyen is. Itt a weben a jobb oldali sávban, vagy baráti körünk Facebook oldalán ide kattintva.

Amíg ti a színeken gondolkodtok, addig mi várjuk a városi karácsonyfának és a koszorúhoz szükséges fenyőgally felajánlásokat, és folytatjuk az előkészületet a koszorú építéséhez.

Kövessetek bennünket Facebookon és Twitteren egyaránt.